Suntem încântați să împărtășim testimonialele clienților noștri

Chiriac Daniela

Am apelat la serviciile celor de la „Curatenie Ecologica” la recomandarea unui coleg si am fost placut surprinsa de rezultat. Totul arata impecabil, maxim igienizat, ferestrele ca noi (desi au 6 ani) iar fiecare coltisor/teava/suprafata arata la superlativ! Mai mult, in toata casa domneste un aer de prospetime, in pofida proaspetei renovari. Recomand cu toata increderea si cu siguranta voi apela din nou!!!

Alexandra Dan

Sunt clienta voastra de aproape 2 ani si am numai cuvinte de lauda. Pentru o familie cu copil si animal de casa este solutia perfecta pentru a mă asigura ca locuinta noastră este mereu curata iar cel mic creste într-un mediu igienic. Multumim si va asteptam la următoarea sedinta! Va recomand cu plăcere celor care vor sa se bucure de o casa curata!

Andreia Giorgiana Simionescu

Fara cuvinte, am apelat pentru prima data la o astfel de firma si totul in casa este impecabil, nici cand totul a fost nou nu arata asa. Profesionalism si calitate sunt cuvinte prea simple pentru a descrie calitatea serviciilor. Multumim si vom mai apela cu siguranta!

Ionut Cristian Grigore

Sunt foarte seriosi si fac treaba de nota 10 bravo,va recomand cu incredere !!!

Otilia Mihaela

Firma de încredere, se lucreaza cu mult profesionalism si sunt atenți la cele mai mici detalii.
Sunt convinsa ca vom colabora la fel de bine si la celelalte interventii.

Ionut Ursachi

Recomand cu drag! Seriosi, harnici, punctuali, unelte si materiale profesionale!

Manoiu Valentina-Mariana

Dupa o experienta mai putin placuta legata de zugravit, a trebuit sa ma hotarasc cum voi face curatenia apartamentului in care urmeaza sa ma mut. La recomandarea unei prietene, am apelat la ”Curatenie ecologica”. Am avut o surpriza extrem de placuta! A fost una dintre cele mai bune investitii facute pana acum! Oameni seriosi si harnici, curatenie ”luna”, profesionalism! Doamnele din echipa mi-au placut foarte mult (eu stiu ce inseamna sa faci curatenie…ce efort fizic presupune curatenia!!), dar nici ”seful” nu a fost mai prejos!! Sunt convinsa ca ii voi revedea, datorita serviciilor de calitate pe care le ofera!! Marturisesc ca este un pret bun pentru munca de calitate depusa…asa a fost in cazul meu, dupa un zugravit cu urmari mai serioase asupra apartamentului, mobilierului etc. Ii recomand din toata inima! Chapeau bas 🙂!

Dorin Casu

I loved this guys!
Most professional and dedicated cleaning team I had ever worked with!
The team literally spent dozen extra hours just to make sure that the requirements are 100% met.

Roxana Ionescu

Recomand! Servicii de inalta calitate, profesionalism, seriozitate.
Dupa o prima experienta neplacuta ,cu o alta firma de curatenie, echipa Eco Top Clean a facut o treaba excelenta ( curatenie dupa constructor). Servicii exceptionale!