Serviciile noastre

 

SPĂLARE GEAMURI

 Imaginați-vă cum spălați geamurile în mod tradițional: folosiți detergent de spălat geamuri și cârpă. Ramele geamurilor le ștergeți cum puteți, fără să reușiți să intrați în spațiile înguste. Vă uitați din toate părțile să vedeți dacă au rămas urme, obosind într-un final. Și să nu mai vorbim de cât timp vă ia o astfel de operațiune… Efort, bani cheltuiți și rezultat puțin satisfăcător.

 Echipa Eco Top Clean face totul diferit : întâi ramele se șterg cu ajutorul aburului fierbinte de 160° C și presiune de 5.5 bari, intrând și în spațiile cele mai înguste, eliminând astfel orice murdărie greu accesibilă. După care se trece o singură dată cu racleta, folosind abur și aspirator în același timp. Geamul rămâne curat și fără urme în doar 30 secunde, fără să folosim produse de curățat și totul sclipește.

 Geamurile sunt de mai multe categorii și au particularitățile lor. Plecând de la geamurile de apartament, case, vile, vitrinele magazinelor și ajungând la sticla de pe clădirile de birouri, se abordează diferit, dar fiecare dintre acestea reprezintă imaginea casei sau a companiei respective. 

 SPĂLAREA ȘI IGIENIZAREA VITRINELOR: MAGAZINE, MALL-URI, BĂNCI, FARMACII

 Spălarea și igienizarea vitrinelor reprezintă o parte din cartea de vizită a magazinului. Ne place atunci când intrăm într-un magazin ca geamurile și toate din jur să fie perfect curate. Practic, curățenia unui magazin și a vitrinei acestuia ne asigură calitatea produselor pe care le vinde acel magazin. Echipele noastre vă stau la dispoziție pentru curățarea vitrinelor. Magazinele de mici dimensiuni vor beneficia de tehnologia Gioel (speli, aspiri și usuci în același timp), iar pentru magazinele de mari dimensiuni vom folosi produse ecologice, astfel încât geamurile dumneavoastră, indiferent de dimensiunea acestora, vor sclipi.

SPĂLARE GEAMURI CLĂDIRI – ALPINISM UTILITAR

Murdăria de pe geamuri opturează luminozitatea din încăpere și dă o stare de discomfort persoanei care lucrează în vecinătatea acestuia. Geamurile clădirilor sunt extrem de importante, ele trebuie să fie perfect curate, iar la interior și igienizate. Este bine de știut cât de dificilă este curățarea acestora.

Dar pentru că existăm noi, vom veni în ajutor. Echipa Eco Top Clean va folosi tehnologia inovatoare Gioel la interior cu funcția abur-aspirator (speli, aspiri și usuci în același timp), iar la exterior vom folosi echipe specializate în alpinism utilitar pentru a reda geamurilor aspectul plăcut și strălucirea.

Voi ce mai așteptați? Programați o întâlnire și beneficiați de geamuri perfect curate și igienizate, iar noi în semn de respect vom purifica și parfuma aerul din încăpere gratuit.

SPĂLARE, CURĂȚARE ȘI IGIENIZARE GEAMURI APARTAMENTE, CASE/VILE

Pentru a avea geamuri perfect curate, acestea trebuie să treacă prin câteva operațiuni de bază:

  •  Curățarea tocăriei: cu o lavetă și abur fierbinte în presiune de 5,5 bari se va îndepărta murdăria grosieră, apoi tot cu abur se va trece în detaliu fiecare bucățică, inclusiv partea de deasupra geamului (zonă care în general în urma curățenie făcute de alte firme rămâne necurățată). Chederele și zona de interior a închiderii geamului care în mod normal este greu accesibilă, se vor curăța și acestea până la ultimul detaliu. Datorită presiunii aburului, murdăria va dispărea, iar tocăria va rămâne perfect curată și bineînțeles igienizată.
  •  Spălarea sticlei: pentru îndepărtarea acelei pelicule de pe geam, rezultată în urma folosirii produselor chimice și a prafului, se va interveni tot cu aparatură de ultimă generație cu abur. Vom folosi o lavetă din microfibră, racletă și abur în abundență, îndepărtând astfel primul strat de murdărie. Apoi, folosind funcția de aspirator și abur în același timp, vom curăța și igieniza sticla impecabil, aceasta rămânând fără urme sau reziduri ale substanțelor chimice ce se folosesc în mod tradițional.
  •  Curățarea plaselor de țânțari: sub nici o formă plasele de țânțari nu vor fi neglijate. În timp acumulează o cantitate enormă de praf și agenți poluanți care pot deveni nocivi pentru respirație și pentru organismul nostru. Echipa Eco Top Clean va curăța în detaliu plasele cu abur fierbine de 160° C în presiune de 5.5 bari, acestea ramânâd perfect curate și igienizate.
  •  Curățarea glafurilor: o curățare perfectă a unui geam este dusă la bun sfârșit atunci când totul este perfect curat și igienizat. Dar să nu uităm că și acestea trebuiesc curățate și igienizate. Echipa noastră va curăța glafurile pe partea interioară a geamurilor, cât și pe partea exterioară, atât cât este accesibil.

Contribuie la programul GREEN și descoperă secretul curățeniei ecologice cu Gioel.

 

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640