Serviciile noastre

CURĂȚENII SPECIALE

CURĂȚENIE PENTRU PERSOANE ALERGICE ȘI ASTMATICE

 ECO TOP CLEAN  contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Ne dorim să menținem puritatea naturii și a mediului în care trăim. Astfel ajutăm persoanele astmatice sau cu diferite forme de alergii să elimine praful din casă, bacteriile, alergenii din aerul încăperii și agenții poluanți atât de dăunători.

Să vedem ce înseamnă alergiile și astmul, iar apoi vă propunem câteva sfaturi despre cum putem lupta împotriva lor.

Alergia este o reacție anormală,  exagerată și excesivă a sistemului imunitar al unui organism, față de alergeni care sunt bine tolerați de subiecții normali. Alergenii sunt conținuți și/sau vehiculați de diverși factori din mediul extern: factori chimici- substanțe chimice, substanțe folosite în industria alimentară, medicamente, produse cosmetice, veninuri de animale și insecte, latex, etc.; factori biologici:  bacterii,  virusuri,  paraziți,  toxine microbiene, insecte, polen, alimente, praf, fulgi, păr și scuame de animale,  etc.

Astmul este o boală cronică inflamatorie a căilor respiratorii ce provoacă dificultăți în respirație. Factorii declanșatori ai crizelor variază de la o persoană la alta în funcție de tipul afecțiunii (astm alergic sau astm bronșic non-alergic), dar cele mai comune includ: praf, alergeni, aer poluat, infecții respiratorii,  produse chimice, fum, mirosuri, formaldehidă, acarieni, mucegai, etc.

Există o strânsă legătură între sistemul imunitar, astm și alergii. Odată ce sistemul imunitar scade, se pot declanșa diferite forme de alergii sau chiar astm.

De aceea, Eco Top Clean vă vine în întâmpinare cu un sistem de ultimă generație, ce îmbunătățește calitatea vieții, atât pentru prevenirea, cât și pentru ameliorarea sau controlul alergiilor și astmului.

Cu sistemul inovator ecologic de curățenie echipa Eco Top Clean poate purifica aerul, curăța și igieniza toate obiectele cu care se intră în contact. Fără a face mediu septic, cu ajutorul purificatorului de aer, aspiratorului performant și aburului de 160°C, ne putem îngriji în mod corect de sănătatea copiilor voștri și implicit a voastră.

Purificatorul de aer are o capacitate de filtrare a aerului de 110 mc de aer/oră, datorită separatorului molecular, care se învârte cu 22.000 rotații/minut.

APA ESTE SOLUȚIA! Tehnologia verde Gioel folosește exclusiv apă cu care “SPALĂ” aerul, luând ca exemplu natura. Astfel, reușește să elimine praful, alergenii, bacteriile și virușii din aerul încăperii, dându-vă posibilitatea să respirați un aer perfect curat.

Nu este vorba de un miracol sau de o fantezie: de douăzeci de ani aerul se poate “spăla” și purifica pentru a respira sănătos și a trăi mai bine.

Medicii și pediatrii au adoptat sistemul Gioel și îl recomandă pacienților, dar mai ales celor care suferă de afecțiuni alergice sau astmatice, acesta fiind certificat de Institutul de Sănătate din Italia și Universitatea de Studii din Modena și Reggio Emilia.

Echipa Eco Top Clean te scapă de acarieni!

Știați că există peste 50.000 de specii de acarieni? Și că salteaua pe care dormim conține între 10.000 și 100.000 de acarieni? În timpul somnului noi respirăm circa 400 l aer/h. Odată cu aerul respirăm praf, acarieni, resturi de piele, dar și excrementele acarienilor. Având în vedere că ne petrecem o treime din viață dormind, ar trebui să ne punem un semn de întrebare referitor la alergiile pe care le facem sau le putem face. Unul dintre cei mai întâlniți este acarianul de praf. Astfel, multe persoane dezvoltă o alergie la praful din casă, care este de fapt datorată reziduurilor provenite de la acarieni. Această se manifestă de obicei prin dureri de gât, ochi roșii care provoacă mâncărimi ori prin strănuturi fără niciun motiv aparte.

Aspirând salteaua cu sistemul ecologic folosit de echipa noastră, puteți scăpa de „micii prieteni”, astfel beneficiați de un somn mai liniștit.

Un alt motiv de îngrijorare pentru noi sunt produsele chimice pe care le folosim aproape zilnic în curățenia cotidiană. Utilizând generatorul de abur, care dezvoltă o presiune de 5,5 bari și un abur semiuscat de 160° C, putem curăța în profunzime și igieniza orice suprafață (gresie, parchet, faianță, geamuri, aragaz, hotă, mobilier, saltele, canapele, perdele, grupuri sanitare, inclusiv jucăriile copiilor).

 Vrei ca aerul din casa ta să fie lipsit de agenți poluanți?

 Apelează cu încredere la echipa noastră de profesioniști, iar tu te bucuri de timp liber și sănătate alături de familia ta.

 Alege aerul pe care îl respiri, alege aerul pur!

 

Contribuie la programul GREEN și descoperă secretul curățeniei ecologice cu Gioel.

 

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640