Serviciile noastre

 

 IGIENIZĂRI

Foarte mulți fac greșeala de a încurca igienizarea spațiului de locuit cu zugravitul.

Cel mai bun sistem de a igieniza spațiul de locuit și obiectele din jur este  folosesirea  aburului. Aburul are cea mai mare eficiență  în curățenie mai ales atunci când acesta are temperatură foarte mare și presiune ridicată. De aceea am ales să folosim un produs atestat și certificat la Institutul din Modena și Reggio Emilia din Italia și recunoscut de Societatea Italiană de Igiena. Sistemul ecologic și profesional Gioel combină puterea aburului cu aspiratorul performant.

Curăţenia totală cu  Gioel nu se oprește la aspirație, ci combină aburul pentru un rezultat fără precedent.

Curăţarea cu aburi este usoară, ecologică și rapidă. Nu sunt necesari detergenți pentru a  vă asigura că suprafețe rămân  lucioase și perfect igienizate.

Folosirea aburului este benefică deoarece se evită produsele chimice de orice tip. Astfel aburul semi uscat poate curăța și igieniza în același timp.

Echipa Eco Top Clean folosește abur în abundență pentru o igienizare perfectă a obiectelor și suprafețelor cu care intră în contact.

IGIENIZĂRI AUTO ȘI CAMIOANE

 Autoturismul este important? Presupun că da. V-ați gândit vreodată câți viruși și câte bacterii se află în interiorul acestuia? Chiar dacă periodic îl duceți la spălătorie se știe că exteriorul este făcut excelent, iar interiorul destul de superficial.

 Eco Top Clean folosește tehnologie de ultimă generație ce combină aburul fierbinte și aspiratorul pentru a igieniza autoturismul tău.

Cine dă importantă câți agenți poluanți se află pe volan? Sau v-ați gântit că poluarea de pe haine și din atmosferă ajunge în iteriorul acestuia? Cu toate acestea îl folosiți zilnic. Duceți copii la școală, grădiniță, faceți cumpărături, mergeți la medic, în toate aceste cazuri de fapt intrați în contact cu tot felul de viruși și bacterii.

Echipa noastră specializată în curățarea și igienizarea autoturismului tău se va ocupa de acesta până la ultimul detaliu.

Plecând de la fețele de uși, plafon, bord, scaune, banchetă, geamuri și ajungând la portbagaj, vor fi trecute în revistă, curățate în detaliu și igienizate cu sistemul Gioel, cu care v-am obișnuit deja. Ecologic, economic, eco-friendly, acesta folosește doar apa și tehnologie inovatoare. Suprafețele sunt aspirate și apoi igienizarte cu abur semi uscat de 160°C în presiune de 5,5 bari.

IGIENIZĂRI HAINE

O mare parte din populație suferă de diferite afecțiuni alergice. Printre cele mai cunoscute sunt alergiile la praf, polen, acarieni, detergenți și produse chimice. Echipamentul de ultimă generație folosit de Eco Top Clean vă dă posibilitatea să trăiți departe de toți acești agenți poluanți.

Hainele sunt ca un burete, absorb particule de praf din casă (urmare a folosirii produselor chimice), de pe stradă (datorită traficului și poluării) sau din alte spații închise cum ar fi magazine, școli, autoturisme și lista poate continua. Pentru a elimina toți acești agenți poluanți aveți nevoie de noi. Datorită sistemului cu abur Gioel și al sistemului de călcat pe verticală Zedi avem posibilitatea să vă suflam și igienizăm hainele cu abur fierbinte de 160°C în presiune de 5,5 bari, astfel toate particulele dăunătoare organismului și sistemului respirator vor dispărea. Fiecare accesoriu de îmbrăcăminte va fi suflat, călcat și igienizat astfel încat să trăiți într-un mediu sănătos.

Contribuie la programul GREEN și descoperă secretul curățeniei ecologice cu Gioel.

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640