Serviciile noastre

 

CURĂŢENII BIROURI

90% din viață ne-o petrecem în spații închise: birouri, restaurante, magazine, școli, grădinițe, magazii, hale industriale, etc. Într-un ciclu de 24 ore, în mod normal, 8 ore ar trebui să dormim, 8 ore să muncim, iar restul orelor îl petrecem între stat în casă, magazine, condus sau transport în comun. Datorită poluării statice, pe termen lung sistemul nostru respirator și plămânii pot ceda, iar asta nu este tot. Poluarea ne afectează și la nivel cerebral, influențând astfel deciziile pe care le luăm. Biroul face parte din această categorie a spațiilor închise și de cele mai multe ori curăţenia la locul de muncă nu se efectuează corect, iar totul se răsfrânge asupra noastră. Neglijența celor ce prestează acest serviciu atât de important poate duce la alergii provocate de praf sau produse chimice (praful este cel care rămâne în urma aspirării necorespunzătoare, iar produsele chimice nu sunt folosite în cantităţile indicate pe etichetă).

Sistemul inovator Gioel, pe care îl folosește echipa de curățenie EcoTopClean este special conceput pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea aerului pe care îl respirăm. Dotat cu cea mai avansată tehnologie de filtrare prin apă, fără filtre și cu separator molecular, partea de aspirare  ne ajută la eliminarea prafului din aer și a agenților poluanți, dar și la aspirarea obiectelor din jur. Cealaltă jumătate a acestui sistem vine în completare cu un generator de abur generos ce erogă abur de 160° C în presiune de 5,5 atmosfere pentru a curăța și igieniza obiectele din jur (pardoseli, mochetă, rosturi, grupuri sanitare, bucătărie, geamuri, etc.).

Profesionalismul și respectul față de mediul înconjurător ne-au condus la folosirea unei tehnologii atât de avansate pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri, dar și pentru îmbunătățirea calității vieții acestora.

Tu ce aer vrei să respiri?

Alege aerul pe care îl respiri, alege aerul pur!

Contribuie la programul GREEN și descoperă secretul curățeniei ecologice cu Gioel.

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640