Serviciile noastre

CURATARE SI SPALARE MOCHETA

Atunci când nu va mai simtiti confortabil la locul de munca din cauza „micilor incidente” in urma carora apar pete de cafea, ciocolata, urme de la incaltaminte, sucuri, pe mocheta, echipa EcoTopClean va salveaza, oferindu-va servicii de spalare mecanizata a mochetei la cele mai inalte standarde, folosind produse de calitate si echipamente de ultima generatie. 

Oriunde v-ati afla, la birou, restaurant, gradinita, spatii comerciale, hotel, sala de jocuri, echipa ECOTOPCLEAN vă vine în întâmpinare cu servicii de calitate pentru a satisface nevoile voastre.

  CURATARE SI SPALARE MOCHETA

Din cauza traficului intens si a micilor incitente, atunci cand cineva scapa pe jos un pahar de suc sau cafea, murdaria si petele sunt deranjante.  De aceea, pentru o curatare rapida si cu rezultate bune, mocheta va fi curatata profesional, respectandu-se urmatorii pasi:

  • Aspirarea mochetei folosind aspiratoare profesionale de mare putere

    Este importanta aspirarea mochetei deoarece mocheta inmagazineaza praf in fiecare zi,  din atmosfera, de pe haine si incaltaminte.

  • Curatarea petelor de pe mocheta

    Dupa aspirarea mochetei, pe petele dificile se aplica solutii speciale impotriva petelor, adecvate tipului de tesatura si naturii petei. Aceasta etapa este efectuata inaintea celei de spalarea mochetei, pentru a da posibilitatea agentilor de curatare sa actioneze. Tot in aceasta etapa se intervine cu pistolul cu perie rotativa de duritate medie sau mare, precum si cu aspiratorul cu injectie- extractie pentru a dizolva petele cele mai dificile. Spalarea mochetei cu aspiratorul injectie-extractie implica injectia de detergent activ in mocheta si aspirarea detergentului uzat, proces executat cu ajutorul echipamentului profesional, obtinandu-se o curatare de doua ori mai eficienta si mai rapida.  (vezi video)

  • Spalarea mecanizata cu spuma activa (curatare uscata)

    Datorita tehnologiei si folosirii detergentilor profesionali cu spuma activa si cu uscare rapida, mocheta se curata in profunzime, fara a fi nevoie de intervenirea manuala in acest proces. In aceasta etapa se foloseste monodiscul cu dozator de spuma. Agentii de curatare au rolul de a curata si reda stralucirea tesaturii, lasand in urma un miros placut parfumat(vezi video)

 

   

 

 

   

 

 

 

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640