Serviciile noastre

 

SPALARE VITRINE

Spălarea și igienizarea vitrinelor reprezintă o parte din cartea de vizită a magazinului. Ne place atunci când intrăm într-un magazin ca geamurile și toate din jur să fie perfect curate. Practic, curățenia unui magazin și a vitrinei acestuia ne asigură calitatea produselor pe care le vinde acel magazin.

Echipele noastre vă stau la dispoziție pentru curățarea vitrinelor. Magazinele de mici dimensiuni vor beneficia de tehnologia Gioel (speli, aspiri și usuci în același timp), iar pentru magazinele de mari dimensiuni vom folosi produse ecologice, astfel încât geamurile dumneavoastră, indiferent de dimensiunea acestora, vor sclipi. (vezi video)

De serviciul nostru pot beneficia atat magazinele din mall-uri, cat si magazinele stradale, bancile, farmaciile sau supermaketurile.

 In portofoliul de clienti Ecotopclean puteti regasi: Etic Fashion, Gatta, Ana Radu Fashion, Takko Fashion, Brown, Bar&More, Inglot, Sense, Infinivix Plus, Expirat Club,  Castel Imobiliare, Ser-Con Constructii, Olympia, IT&C EXPERTS NETWORK, CCC, KANGEN

Pentru informaţii referitoare la costurile serviciilor de curăţenie, vă rugăm să programaţi pe site o evaluare a serviciului dorit sau să ne contactaţi telefonic  la numărul de telefon 0723.925.640