Despre echipa EcoTopClean

 Născuți din dorința de a oferi clienților mai mult timp liber petrecut alături de cei dragi, echipa ECO TOP CLEAN vine în ajutor oferind servicii de curățenie ecologică de calitate.

Îmbunătățirea calității vieții oamenilor este factorul cheie al filozofiei companiei, iar misiunea noastră se bazează pe principii și valori importante.

Grupul ECO TOP CLEAN  promovează un nou stil de viață GREEN. Știm cât de importantă este sănătatea clienților noștri, de aceea folosim un sistem de curățenie ECOLOGIC, ce ne dă posibilitatea de a renunța la produsele chimice, atât de dăunătoare organismului.   

ECO TOP CLEAN  contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Ne dorim să menținem puritatea naturii și a mediului în care trăim. Astfel ajutăm persoanele astmatice sau cu diferite forme de alergii să elimine praful din casă, bacteriile, alergenii din aerul încăperii și agenții poluanți atât de dăunători.

Apa și tehnologia inovatoare sunt soluția. Gioel este singurul sistem de curățenie ecologic, profesional, care reușește să purifice aerul 100%, să aspire și să igienizeze orice suprafață cu ajutorul aburului de 160°C și presiune de 5,5 bari. Putem spune STOP detergenților, degresanților și altor produse dăunătoare organismului.  

Alege EcoTopClean pentru o viață de calitate!

Contactează Eco Top Clean

Beneficiile igienizării

Igienizarea spațiului tău înseamnă un plus de valoare în viața ta. Familia ta merită un spațiu sănătos și curat. Ne dorim să aducem în spațiul drag ție un aer proaspăt.

Iată câteva dintre beneficiile de care poți profita tu și familia ta:

  • Vei respira un aer mai curat și mai proaspăt chiar în casa ta;
  • Suprafețele pe care copiii tăi le ating în mod frecvent vor fi curate, iar virozele și microbii vor sta la distanță;
  • Igienizarea nu presupune folosirea produselor chimice, curățarea se face doar cu apa pe care echipamentul nostru o folosește inteligent, ceea ce înseamnă că vei evita alergiile de orice fel;
  • Geamurile casei tale vor fii curate, așa cum nu le-ai văzut niciodată, aparatura ne permite să curățăm chiar și rosturile cele mai înguste.
Ce înseamnă Curățenie Ecologică?

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare, echipamentul Gioel, pe care echipa ECO TOP CLEAN îl folosește ne dă șansa la o viață mai bună ajutându-ne la cele mai importante faze ale curățeniei: purifică aerul, parfumează natural, aspiră, curată și igienizează datorită generatorului de abur de ultima generație, care are o putere de 5,5 bari și un abur de 160 grade. 

Renunță la produsele chimice!

Curațenia ecologică este o opțiune accesibilă orcărui buzunar și analizând în detaliu, este cel mai ieftin și sigur mod în care poți menține sănătatea familiei tale. Produsele chimice pe care le folosești în mod frecvent pentru curățarea casei în timp vă pot afecta.

Trăiește sanatos!

Fă și tu o schimbare în viața ta și alege să respiri un aer purificat chiar la tine acasă! Alege igienizarea cu echipamentele de ultimă generație Gioel ce nu folosesc decât apă. Contactează un consultant și alege să trăiești sănătos!